IBOGAiN.SE Forum Index
IBOGAiN.SE
Forumet för diskussioner om ibogain och ibogainbehandlingar.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 RegisterRegister   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   ProfileProfile   Log inLog in 

 IndexIndex   search.php?search_id=newposts&sid=403e40fa56ab7190f7f465558b69ee7cView posts since last visit

EU organ upptäcker nya syntetiska droger

Post new topic   Reply to topic    IBOGAiN.SE Forum Index -> -> Öppet Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OperatorJoined: 08 Jun 2006
Posts: 270
Topics: 45

PostPosted: Tue 06 Feb, 2007 22:31    Post subject: EU organ upptäcker nya syntetiska droger Reply with quote

Den rådande narkotikasituationen i EU beskrivs i årsrapporter från: Europeiskt centrum för kontroll av narkotika och narkotikamissbruk (ECNN) och Europol. De upptäckte redan år 2003 mängder med nya syntetiska droger.

Från: http://www.emcdda.europa.eu/index.cfm?fuseaction=public.AttachmentDownload&nNodeID=4706&sLanguageISO=EN

Tack vare detta har deras nogsamma analyser av den kriminella marknaden lett följande underättelsetjänstsupplysningar, upptäckt och identifikationen av följande:

Quote:
Activities
This project involves the continuous collection, analysis and exchange of information on synthetic
drugs (MDMA, PMA, ‘Yaba’, DOB, DMT) and new synthetic drugs (2C-T-2, 2C-T-7, 2C-I, TMA-
2, PMMA, GHB, Ketamine, 5MeO-DiPT, 5MeO-DMT, BZP, AMT, Ibogaine) through the EWS
partners (the Reitox focal points, Europol, the European Commission, and the European Agency
for the Evaluation of Medicinal Products) in accordance with Art. 3 of the 1997 joint action.


Kommentar
Ibogain är till vår kännedom inte en ny drog, vilka data finns i verkligheten som talar för detta?
Ibogain är icke heller syntetisk såsom påstås, det finns till vår kännedom inte någon forensisk rapport om syntetiskt ibogain på den svarta marknaden. Detta verkar snarare bygga på en flummig och verklighetsfrånvänd hallucination hos EU organet: Europeiskt centrum för kontroll av narkotika och narkotikamissbruk (ECNN) och Europol.


-Ibogain har en kanske 1000 årig historik och är inte heller speciellt syntetisk, vad i hela fridens namn är det som hindrar er att hålla er till verkligheten? Gör skäl för pengarna och hjälp i stället till i arbetet mot slaveri under narkotika.

Det är en sak när en enskild människa hallucinerar en annan när EU´s organ gör det. Jag vill betryggande försäkra er om att maktmissbruk är betydligt dokumenterat än missbruk av ibogain - en substans som däremot kan bota missbrukare.

Denna uppgiften kan verifieras vetenskapligt både på djur och människa - välkommen till verkligheten kära EU med sina organ och allt.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Masque
Administratör


Joined: 14 May 2006
Posts: 467
Topics: 67

PostPosted: Wed 07 Feb, 2007 19:08    Post subject: Reply with quote

Quote:
SYNTHESIS : There have been three total syntheses of ibogaine reported in the chemical literature. The first of these was a thirteen step process published about 30 years ago. Although the chemistry lab can serve a fine function for both isolation and purification of ibogaine from plant sources. In other words, there is no practical way to start from a bottle of nicotinic acid and actually prepare useful amounts. The parent ring system contains two chiral centers, neither of which is amenable to easy manipulation. Because of these two separate and largely inaccessible chiral centers there are, in theory, four distinct isomers of ibogaine which are difficult to resolve. When the term "synthetic" is used in regard to ibogaine in the scientific journals, it usually applies to the resynthesis of the parent alkaloid from the demethylated metabolite.


Källa: Alexander Shulgin
http://www.erowid.org/library/books_online/tihkal/tihkal25.shtml
Back to top
View user's profile Send private message
KrickmanJoined: 31 Aug 2006
Posts: 25
Topics: 8
Location: Örebro

PostPosted: Sun 18 Feb, 2007 04:48    Post subject: Reply with quote

Man blir ju lite förvånad över hur lite kunskap som finns i beslutande positioner inom unionen, vi skulle behöva en seriös budget för att bedriva informationsarbete/lobbying för att komma någon vart på den politiska arenan.
_________________
Sanningen finns där ute...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Masque
Administratör


Joined: 14 May 2006
Posts: 467
Topics: 67

PostPosted: Sat 29 Sep, 2007 12:25    Post subject: Reply with quote

Hittade denna PDF på tyska om ibogaalkaloider och syntetisering av dom:

Neuer Zugang zu den Zboga-Alkaloiden
http://e-collection.ethbib.ethz.ch/ecol-pool/diss/fulltext/eth13329.pdf

och

http://www.puzzlepiece.org/ibogaine/literature/janot1957.pdf
Back to top
View user's profile Send private message
kdm_montanaJoined: 25 Nov 2007
Posts: 15
Topics: 10

PostPosted: Tue 27 Nov, 2007 18:26    Post subject: Hyckleri inom EU och Svensk "narkomanvård" Reply with quote

Man kan ju fråga sig varför regeringar världen över pratar om kunskap och vetenskap när världens enda stora kemist, han som SKAPAT 2cb, 5-meo-dibt, mdma(ecstacy) samt många andra kemiska hallucinogener TILLÅTS ta droger i sitt hem.

Läs om Alexander Schulgin så lär ni förstå att våra regeringar FÖDER en svart marknad av narkotika, det är t.o.m känt att de har haft samröre på vissa plan. Dagligen flyter sagor om korrupta poliser, tjänstemän och andra människor som snor sin näve pengar från drogbeslaget, det kallas myndighetskorruption och sägs vara en stor följeslagare av förbudspolitik. Om människor i ett slutet ekonomiskt system pågående livnär sig på missförhållanden (se ENS2000) så finns det alltid en stor chans att dessa missförhållandena kan ses i direkt samband med organen som vill ta bort dem (ENS2000, FMN etc) Drogindustrin anställer tusentals världen över, drogsmugglingen säkert lika många.

Regeringars bedyrande av sin oskuld hjälper inte. Alexander Schulgin har ett tillstånd utfärdat av DEA, som informatör om substanser (det är han som har byggt ihop alla molekyler i sina två böcker Thikal och Phikal) varifrån regeringar TAR all sin narkotiska fakta. Erowid.org bygger på dessa sammanställningar, med Schulgin som den store kemisten i mitten. Tänk er En narkotikans gandalf och Schulgin är mannen du ska visualisera, för det var han som GJORDE MDMA, som står för ENORMA BESLAG. Märkligt att Amerikanska DEA vill HA Schulgins tjänster, i utbyte mot att han FRITT får tillverka och testa droger, helt med Amerikanska Statens kännedom.

Här i Sverige har vi Nils Bejerots familj som styrt propagandan och det "etiska" inom vården av missbrukare, Bejerot skyller upprepat på staten och staten säger ingenting och tar aldrig upp det hela, eller lyssnar på någon annan, om det inte är StoreBror USA naturligtvis. Narkotikapolitiken idag är inte bara orättvis, den är rent utav rasistisk. Läs Nils Bejerots "narkotika och narkomani" så förstår ni varför!

Den här mannen står bakom ideologiprinciperna hos svensk narkotikapolitik, hans egen dotter Susanne Bejerot står för Överläkeriet på Psykiatrin i Stockholm. Det var Bejerots upptäckter i häktena som tillät honom att "rekommendera" vissa preparat, allting från A till Ö som Bejerot tyckte hade "folkhälsorisker" eller det som föreföll "främmande" ringdes genast in till LVM som farligt. De enda som kan påverka LVM är Karolinska Institutet, där många av Bejerots reliker till vänner fortsätter att ideologisera över Sverige och dess politik. LVM lyder under diverse utvalda "experter" som alla kände Bejerot och som går helt efter hans "upptäckter"

Sök på Nils Bejerot och läs det gubben skriver, det är rena faktauppslaget för ett nytt Nazityskland...gubben påstår t.ex att de Arabiska kulturerna är välkända för alla sina "haschpsykoser" och att den österländska delen av världen är sämre och stillastående pga hasch!

Läs själva, sen kan ni attackera Nils Bejerot, för det är den gubbfan som styr det här galleriet! Även från graven...

MvH Uppretad Adam

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
Ibogainet är knarkarnas räddning och narkotikapolitikens fall...
Back to top
View user's profile Send private message
ASTRONAUTJoined: 20 Jun 2006
Posts: 238
Topics: 25
Location: Norrköping

PostPosted: Wed 28 Nov, 2007 01:53    Post subject: Reply with quote

Att Shulgin syntetiserat/upptäckt MDMA låter lite otroligt då MDMA syntetiserats redan 1914 så vitt jag vet..

Men att förbudspolitiken är direkt skadlig, moraliskt felaktig och löser absolut noll av problemet är ett faktum. Att domstolsväsende, sociala och andra myndigheter, polis, mm, får sitt levebröd och/eller existensberättigande från den sociala misär dom dels skapar, dels upprätthåller samt ser till att de enskilda anställda har jobb är ett annat faktum. Att politiska folkrörelser med politiska visioner i narkotikafrågan, som går stick i stäv med medicinsk och vetenskaplig konsensus och rekommendationer från organ som WHO, tillåts styra den svenska narkotikafrågan är ännu ett faktum.

Att människor darför lider svårt och dör i hundra- och tusental. Ja, det är ännu ett sorgligt faktum. Historien kommer att döma dom. Att Ibogain skulle göra en stor del av dessa människor och organisationer arbetslösa och avslöjade som de nakna kejsare de är är också ett mycket troligt faktum.

_________________
Glöm inte att titta förbi den svenska Ibogain-bloggen! Läs (och kommentera gärna också)!
http://www.ibogain.nu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Masque
Administratör


Joined: 14 May 2006
Posts: 467
Topics: 67

PostPosted: Wed 28 Nov, 2007 14:40    Post subject: Reply with quote

Shulgin upptäckte en ny syntesväg.

Quote:
Den här mannen står bakom ideologiprinciperna hos svensk narkotikapolitik, hans egen dotter Susanne Bejerot står för Överläkeriet på Psykiatrin i Stockholm.


Ja, men då är det väl tur att Susanne inte följer efter helt i hennes fars fotspår. Sök lite här på forumet så ser du vad jag menar.

Och nu får det faktiskt vara nog med den här smutskastningen...
Back to top
View user's profile Send private message
ASTRONAUTJoined: 20 Jun 2006
Posts: 238
Topics: 25
Location: Norrköping

PostPosted: Wed 28 Nov, 2007 16:16    Post subject: Reply with quote

Susanne Bejerot i tidskriften Svensk Psykiatri

"Ibogain - Hopp för unga narkomaner"

http://www.ibogain.se/cmsms/uploads/dokument/SvenskPsykiatrinumer42006_Referenser%5B2%5D.pdf

_________________
Glöm inte att titta förbi den svenska Ibogain-bloggen! Läs (och kommentera gärna också)!
http://www.ibogain.nu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    IBOGAiN.SE Forum Index -> -> Öppet Forum All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group