IBOGAiN.SE Forum Index
IBOGAiN.SE
Forumet för diskussioner om ibogain och ibogainbehandlingar.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 RegisterRegister   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   ProfileProfile   Log inLog in 

 IndexIndex   search.php?search_id=newposts&sid=7cf9a62090c7492814a2edcf8c79c58dView posts since last visit

Heroinfri efter Ibogainbehandling. Min story!!
Ibogain (Michael)
Post new topic   Reply to topic    IBOGAiN.SE Forum Index -> Aktuella behandlingar -> Berättelser
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ibogain
Administratör


Joined: 05 May 2006
Posts: 248
Topics: 37
Location: Stockholm

PostPosted: Sun 04 Jun, 2006 13:04    Post subject: Heroinfri efter Ibogainbehandling. Min story!! Reply with quote

Hej!

Allt detta skrev jag vid mina behandlingar i Nov-Dec 2005.

Jag väljer att publicera det oförändrat eftersom det känns bäst. Min syn på tillvaron nu är anigens annorlunda, men det ska jag skriva om senare.

Jag klipper ihop mina två behandlingar med efterrapporter om en respektiva sex rena månader..

OBS att den som jag nämner med namnet Brian numera har bytt namn och heter Patrick Venulejo!!

Here we go.....

Första behandlingen

Tjena!

Har nog skrivit allt innan men i andra trådar men ska försöka koka ihop det kort och begripligt nu och här.

Om ett dygn bär det av till Prag igen för bahandling två. Den sista!

Jag har 26år som heroinist.. Har blandat en del men tappade intresset för det mesta andra för 8-10 år sen.
Min dos har legat runt 2gr om dagen och har mått bäst av att slå i muskeln vilket jag gjort 4-6 ggr/dag.
Har aldrig direkt jagat kicken utan föddes i skit och elände och hittade tillslut ett bra sätt att trösta mig själv.. I början tog jag efter klockan, tre gånger om dan, men på slutet taggade något ur och själva ritualen med nålar och pyssel blev viktig och då dubblade jag antalet tillfällen per dag, men minskade dosens storlek.

Jag har varit "lyxhorsare" om man kan kalla sig det när man är samma jonkare som alla andra som är beroende av sina firrar, men jag menar att jag har lyckats göra nog med stålar för att klara mat, familj, träning, tandvård, kläder och mina älskade varor.. Jag har behövt dra in ca en hundring varje månad och har så gjort!
Herionet stänger ju av samvetet så lägligt...

För två år sen skulle jag lägga av och det var ju ingen konst för jag var ju inte fast utan tog bara för att hålla en jämn nivå.. Morsning! Sen dess har det varit ett rent helvete och jag har testat allt.. NA med sin Minnesotamodell och sitt 12-stegsprogram funkar inte på oss med sjukdomar i hjärnan och det här kan vara viktig information för alla som misslyckats i stegen och programmen..

SÅ LÄS OCH FUNDERA!!!

Har man ADHD, autism, Tourette, Aspergers eller annat i den vägen har man inte möjlighet att klara MInnesotamodellens stegarbeten eftersom den förutsätter en hjärna som kan känna igen sina känslor.. Det stora kännetecknet för människor med dessa sjukdomar är kriminalitet och missbruk!!

Plötsligt läste jag om IBOGAINE i ett mail.. En polare som gled runt i Pakistan och gav healing till jordskalvsoffer hade hört ngt.. Jag surfade runt och trodde inte att det var sant.. Vilket djävla Matrix.. ta ett piller och världen blir annorlunda.. Inte en chans tänkte jag.. Vore det så enkelt skulle det ju vara världskänt och allmän brukat.

Jag tog sats, och backade.. Hyrde en kvart i Göteborg, anställde en sjuksyrra från arbetsförmedlingen och la mig för att bli ren för gott.. Dag nio tappade jag psyket, gled ut på stan, kastade en papperskorg genom ett Apoteksfönster och snodde 50 ampuller injektionsmorfin.. Klarade mig upp till Sthlm och langarna och tryggheten.. Dock insåg jag nu att jag satt i klistret ordentligt och ringde killen, Brian Mariano, i Prag.. Hur man nu kan heta Brajjan Mariana och jobba med missbrukare.. Men på hans språk är det inte kul eller knäppt och han är inte typen man skämtar med, men mer om det senare.

Läste och läste innan jag åkte.. Gjorde först en ordentlig läkarkontroll som man ska.. Tog sista firren på toa på Arlanda, kastade verktygen och gav mig ut i världen. Kom ner träffade Brian.. Började bli dålig och abstinent på kvällen.. Helst ska man vänta 36 efter sista firren och under tiden hjälper han med morfin.. Allt lagligt på plats och det känns ju konstigt för en som alltid dolt allt.. Nästa morgon var jag så djävla dålig att man nog måste vart en heroinist själv för att fatta.. Otroligt att jag som är så djävla stark och bra kunde påverkas av futtiga 26 bast i maskin..

Brian beslöt att starta behandlingen när jag hade haft 29 rena timmar men krävde att jag skulle dricka 7 dl vatten innan.. Jag fick i mig fyra och tömde resten i en blomma på hans lilla klinik i Prag.. En lek med döden, men jag var ju nästan redan död... När jag tagit kapslarna, den högsta dos han givit någon.. och det berodde på min kroppsstorlek och allmänna kondis.. Sa han till mig att ligga stilla och ta det lugnt.. Han berättade att alla blev livrädda när kicken kom och att alla nästan trodde att dom skulle fastna i psykosen, men att ingen gjort det eftersom resan främs är fysisk.. Han sa också att han sitter intill sängen hela tiden och när, inte om, utan när han märker att jag blir allt för psykotisk och flippar ur så kommer han att säga "Hi Michael" lugnt och stilla och det enda jag ska göra är att försöka svara "Hi" och då får jag lite mark under fötterna och kommer vidare..

Efter 25 minuter såg han tydligen en tendens för han frågade om jag kände något, men jag var bara sjuk och abstinent och svarade nej samtidigt som jag rörde huvudet en centimeter eller två och fick en sån otrolig kick rakt in i ett helvetescrescendo att jag aldrig, aldrig ens varit nära något liknande.. Jag vet inte hur jag ska kunna sätta ord på allt, men det var mycket blod, smärta, vridna bilder och konstig ordning och det enda jag kan säga är att precis allt handlade om mitt liv och händelser i livet.. - Va fan har jag gjort? Har jag legat en sekund eller tusen år som ett dregglande cp nu tänkte jag först.. Men det gick bort.. Sen var det den tokigaste och samtidigt mest logiska och knasiga tripp jag någonsin gjort.. Det finns massa bra och målande beskrivningar från dom som skriver bättre än jag på www.Ibeginagain.org och om dom kan jag säga att alla ryms i mina hallisar också! När jag flippade och Brians "hi" kom var det helt magiskt och jag tyckte att jag tog sats tre år innan jag svarade men tydligen hade det gått ganska direkt..

Tydligen har man det värre ju värre man levt eftersom Ibogainet tar en igenom allt.. Ställer tillbaks skallen tills innan drogandet och lämnar en helt naken.. Man kan kliva ut och välja liv på nytt utan att styras av drogsuget. Precis så har jag det nu.. Nyfödd.. Måste fylla dagarna med mening igen.. Tänk va tid knarkandet tagit.. Det känns som om jag har 8 timmar över varje dag.. Hade jag vetat allt jag vet nu innan jag reste hade jag förberett min hemkomst så jag hade fyllt upp dagarna mer och det är ett råd till dom som kommer efter mig.. Se till att ha sköna grejer att syssla med när du kommer hem igen..

Nåväl.. Efter ca 10 timmar tog trippen slut och jag var helt paj och urvriden.. I ytterligare 48 timmar var jag tvungen att bli buren till toan och tillbaks till sängen.. Sen rullade det nya livet igång så sakteliga..

nu har det gått ca 20 dagar och jag har INGET sug efter något.. Inte horse, inte cig, inte alkohol.. Käkar inte gärna kött osv, osv. Vilket supermedel detta IBOGAIN var.. Men om nu gud droppar horse i Thailand, Kola i Columbia så är det ganska logiskt att motmedlet hamnar i Afrika.. Ibogain kommer från rotbarken på ett träd som bara finns just i västra Afrika.

Jag känner mig konstig, obehaglig i kroppen, har lite knepigt med sömnen och tycker att jag luktar konstigt. När jag ringer Brian och jublar över att suget är borta svarar han snustorrt att jo, ja, så känner ca 93% av alla tunga heroinister.. Missbrukare av allt annat, amfet, cola, sprit, e, cig.. alla blir helt rena efter en enda lågdosbehandling.. Han tror sig kanske ha ett eller annat återfall bland massvis i denna grupp, men vet inte säkert.. Hotet mot drogfriheten är alltid livssituationen.

Tunga heroiniste, dom med mer än tio år ska göra två behandlingar inom en månad och det sticker jag och fixar i morgon.. Jag är både räddare och modigare än förra gången eftersom jag vet vad jag kan förvänta mig och eftersom just den vetskapen är skittung!

Jag lovar att skriva mer när jag kommer ur sängen framåt söndag, måndag.

BEHANDLING TVÅ TRE VECKOR SENARE

PRAG söndag morgon.

Tillbaks till verkligheten... Trots allt...

IBOGAINE ar sa djävla märkligt.. Sa fullkomligt oförutsägbart och anda totalt logiskt..

Jag kom hit åkte till kliniken, fick vänta lite mer an jag hade hoppats eftersom en assistent skulle vara med och få lite erfarenhet.. Det var väl okey, tyckte jag.. och så var det då dags att ge sig av på trippen..

Tyvärr var jag sa skraj den har gången att puls och sänka var så höga att dom inte ville starta behandlingen.. Samtidigt var jag förväntansfull och lite stirrig.. Jag fick ligga och andas en kvart och sen var alla siffror rätt och det var dags att överträda PNR (Piont of No Return) och stoppa i sig kapslarna.. Sagt och gjort och sen ut och kissa det sista för att sen lägga sig lugnt och skönt och med skallen stadigt på kudden.. Alla lampor släcks, alla telefoner stängs av.. Lugnet före stormen.. På första trippen har jag trott att kicken kom efter 25 minuter, men den kom tydligen först efter 40.. Denna gång, precis som förra fick jag ett skrattanfall strax innan det drog igång och det kom sig av att jag plötsligt blev både varm och lätt samtidigt.. Sa otroligt skont!!

Och så rullade det igång... Första gången var påslaget så otroligt hårt och totalt att jag blev livrädd och chockad.. Denna gång var jag redo och dosen var mindre och jag var starkare eftersom jag varit ren sen sist så denna gång rullade det igång i mindre tempo även om det också nu slog hårdare och direktare än någon annan tripp jag tagit.. Eftersom förra trippen var ganska våldsam på ett lite avigt och subtilt sätt så hade jag hoppats att denna skulle bli mindre våld och mer änglar och trumpeter.. Men icke..

Man anser att IBOGAINE ar ärligt och obarmhärtigt.. Det gräver fram all skit du någonsin gömt i ditt undermedvetna och visar upp det för dig så att du måste förstå att det är viktigt att du förstår det och att du förlikar dig med det.. Du kommer inte undan! Det finns ingen mojlighet att värja sig! Denna resas hallisar eller bildspel var lite annorlunda än den förra..

Om man kan prata om ett "synfält" när man ligger och blundar sa bestod övre vänstra delen av ett extremt över-brutalt och väldigt konkret våld. Människor slets sönder, maldes sönder, krossades av stora konstiga metalldelar om och om igen.. Den bild som tog mig värst och som fortfarande finns kvar i mig hela tiden är en ung svart flicka som på ett extremt nonchalant satt fick sitt huvud avskuret av en man, som sen kastade huvudet till en krokodil som krossade det mellan sina käkar och då både hörde jag krossljudet och kände tänderna och funderade mycket på i vilket ögonblick en människa slutar kanna smarta... Äckligt och skrämmande och utan chans att "zappa" bort det.. Det rullade på några miljoner gånger till..

Samtidigt i mitt nedre, högra "synfält" var jag fullständigt enastående klarsynt och fick se massa bilder och fick någon sorts undervisning om hur hela skapelsen, universum och framtiden hänger ihop.. Jag såg i klara, tydliga färger vårt solsystem med sina planeter och kometer, jag hängde långt ovan solen och såg hur planeterna roterade i olika hastigheter och i olika banor och plan. Färgerna var så vackra, så vackra.. jag såg hur exakt jorden låg i förhållande till solen for att varken frysa ihop eller brinna upp, jag såg hur dom andra planeterna skyddade jorden på olika satt, Jupiter som med sin storlek suger åt sig alla kometer och meteorer som annars skulle förstöra jorden förr eller senare, en annan planet med sin magnetism som sög i sig farlig strålning osv. osv.. Jag blev också varse om att vi med största sannolikhet var ensamma i universum.. (Vilket helt går emot min vanliga tro)

Sen dok jag ner i någon sorts microskåpsyn och fick se hur allt liv startade, celler som delades, testade olika vägar, en del fungerade och en del var återvändsgrander och hur hela detta maskineri med trial and error sakta leder fram till att djur och sen människor börjar dyka upp och sen exploderade verksamheten och jorden fylldes blixtsnabbt av människorna och jag tyckte att jag kunde se och höra alla.. Sen blev det någon sorts Big-Bangteori där allt sögs ihop i en accelererande hastighet för att mötas i en liten, liten mittpunkt och direktexplodera med otrolig kraft.. Efter det fanns det bara atomer.. Alla strukturer var sönderslagna och hela universum bestod av en jämn, lugn grot av massvis med atomer..

Lugnet, harmonin och känslan av kompromisslös kärlek var helt överväldigande.. Det hände samtidigt miljontals andra saker under trippen men jag stannar här tills vidare.. Jag kände mig dels glad över all klarsyn jag hade förärats, men samtidigt hemskt nere eftersom jag fick en känsla av att, -jahapp var det sa enkelt, var det allt-.. Jag som hade hoppats på ny information om Aliens, övernaturligheter, gudar och spöken och annat..

Efter sex-sju timmar började jag komma tillbaks och jag klarade nästan att ta mig till toan själv efter ytterligare fem timmar.. Små färgkombinationshallisar hoppade fortfarande för ögonen och jag hoppade lite mellan verkligheterna och hallisarna i några timmar men det var lugnt och behagligt..

Jag sov inget på natten eftersom jag hade så himla mycket att reda ut..
Vad betyder allt detta våld?? Det ar min stora fråga.. Jag har haft ett ganska våldsamt liv, men det har mest varit knytnävsslag och sparkar, något slagträ och någon kniv men inget som ens kommer i närheten av det jag upplevde under Ibogainet.. Har jag gjort saker och förträngt dom.. Ar det mina värsta rädslor som visas upp.. Ska det peka på människans lägsta sidor sa att jag kan känna igen dom framöver? Många frågor.. Kanske svaren kommer.. Samtidigt känner jag en otroligt stor glädje och tacksamhet over all denna klarsyn som jag fick..
Visserligen ar det inga unika teorier och jag har själv tänkt dom.. Men här fick jag dom visade så fantastiskt vackert och enkelt och hela stamningen i den delen var enbart lycka och kärlek..

Nu låter det har bara som en underbar och fantastisk tripp, men ni som läst det jag skrivit innan vet ju att jag först och främst kom hit for IBOGAINETS andra och lika märkliga förmåga.. Att sopa bort alla missbruk.

Jag kom hit med ca 26 års heroinmissbruk i ryggen, hade misslyckats med alla försök att bli ren.. Lyckades dock byta drogen mot sex och kärlek under fyra-fem år och antar att det beror på att belöningssystemen ligger nära varandra.. Ju mer kärleken avklingade, desto mer kom drogen in i livet igen.. Mer om detta i mina andra beskrivningar..

Men det jag vill berätta är att sen den första behandlingen har jag inte haft det minsta sug efter något alls.. Det tog till och med en vecka innan jag kom på det märkliga i att inte känna sug.. Ingen vet varför det funkar så här, men vet att IBOGAINE klappar till kroppens receptorer så att dom glömmer sina vanliga belöningssystem.. Och då står man där, naken igen, och kan välja hur man vill gå vidare i livet när inte drogsuget styr..

Jag har skrivit det förr, men jag skriver det igen... Fan i helvete att jag inte hittade detta innan.. Sa otroligt mycket lidande för mig och mina nara och kara som jag skulle ha undvikit!!

Sen tycker jag också att jag anar en ganska stor glimt i ögat hos vår eventuella gud när han/hon väljer ett litet område i norra Sydamerika där han släpper Kokainplantorna.. Sen susar han vidare till Burma-Laos-Thailand och hittar en liten triangel dar han droppar opiumvallmo/heroin och sen susar ända bort till Afrika och dar droppar han ett riktigt effektivt motmedel.. Vilken klurig rackare va?

Tidigare har jag klokt och moget predikat att det finns inga genvägar.. Jag har då mest pratat om in och ut ur missbruk... Nu måste jag dock ändra denna "sanning".. Det finns två genvägar!! Den första genvägen är in i missbruket för den vägen ar ofta direkt.. Sen finns det faktiskt en genväg ut ur skiten och den heter IBOGAINE!

Resan ar skitläskig och underbar.. Vill någon följa mina spår så är det bara att skriva en rad eller två så ska jag gladeligen hjälpa till.. Inte for några ruttna kronors skull utan enbart for alla skona karmapoäng!!

Ren och hel och med skallen intakt och med massa tro på framtiden/ MickeREN I 1 MÅNAD

Kort lägesrapport.

En dryg månad helt ren.. Inget sug.. Helt otroligt!!

Lite sömnproblem mellan behandlingarna men nu får jag mina timmar, sakta men säkert.. Blev plötsligt djävligt våldsam och började misshandla folk mellan behandlingarna men det är också borta.. Antar att jag inte hade någon reservplan för konfliktlösning utan heroinet.. I Ibogaintripp två översköljdes jag av kärlek och nu känns det lika fjärran att slå folk som att knarka.. Däremot går jag runt med känslan av att ha en kraftfull hemlighet.. Ungefär -Ha, ha jag kan ta fram massa våld om jag behöver, men jag vill inte..- Ja, ja jag vet att våld är trist och barnsligt men det har tyvärr varit en stor och ytterst påtraglig del av min vardag superlänge så jag måste hitta ett bra sätt att förhålla mig till det..

Vilken otrolig produkt Ibogainet är!! Hur fan kan det vara så otroligt pricksäkert??

Jag har tappat drygt tio kilo, börjat träna, börjat fundera på att kanske våga närma mig tjejer igen, börjat lyssna på bra musik osv,osv..
Jag har fått tillbaks livet.. Visserligen är jag nog en djävligt omogen 50-åring eftersom heroinet fått mig att stanna i viss utveckling i 25 bast och tanken på en flickvän i min egen ålder känns lika trolig som att bli ihop med morsan.. (Nej jag är inte gubbsjuk.. Jag gillar bara det jag alltid gillat.. ) Men, men allt har sin tid och just nu glider jag mest runt på alla kärleksfulla och klarsynta hallisar i tripp två som jag kan plocka fram hur och när jag vill.. Jag kan till och med lyssna på dom..

Våga Iboga - Ball att va knall!!

Gasen i botten rakt in i framtiden.... !! / Micke


REN I 6 MÅNADER


Hej alla glada!

Nu är det ganska exakt sex månader sen jag tog min första behandling med Ibogain.

Otroligt mycket har hänt och jag ska försöka skriva lite om det.

Innan behandlingarna hade jag ett riktigt långt opiatmissbruk och jag letade drogfrihet på alla möjliga sätt.

Det mest påtagliga är att allt sug efter opiater helt har försvunnit.
Inga sömntabletter, inga smärtstillare.. Inget!!
Jag dricker ibland, men det är ett kulturarv och inget missbruk för mig.
Visst har det hänt att jag känt en längtan efter det lugn som heroinet gav mig, men det har aldrig varit nära återfall.
Oftast har den längtan kommit när jag gått in på någon toalett som jag knarkat mycket på tidigare.. Det har känts som ett muskelminne.

Jag har i stort sett släppt allt umgänge med mina gamla knarkarvänner och jag saknar det inte värst mycket. Jag har börjat träna ordentligt mycket och trivs mer och mer med min kropp. Jag tappade snabbt ca 20 kilo fett och fläsk och har börjat få muskler och form och en bra kondis.
Efter att varit nästan ointresserad av sex i tre, fyra år så har jag åter skaffat mig ett kul och sunt kärleksliv.

Jag har funderat mycket på varför jag började använda opiater och det är ganska tydligt att jag på sätt och vis har självmedicinerat. Jag har en otroligt stark energiladdnig i kroppen och den tycks vara organisk, dvs medfödd. Länge trodde jag att det var något fel på mig och försökte hitta ett normalare och lugnare liv med hjälp av heroinet. Nu är jag trygg i att leva med mina egenheter och oroar mig inte för att jag sover lite och att jag har ett jättebehov av aktivitet hela tiden. Jag oroade mig förut för att jag inte sov ordentligt och räknade timmar. Nu litar jag på att min kropp tar den sömn den behöver. Jag lägger mig oftast runt ett på natten och stiger nästan alltid upp mellan fem och sex på morgonen.. Till och från kommer det en natt då jag sover upp till sju timmar.

Jag har blivit mjukare i attityd och i språk. När jag inte lever bland knarkare som lever på varandra behöver jag inte vara så hård som tidigare och jag kommer knappast i våldssituationer längre. Jag skiter i små oförätter och är gladare och tryggare än innan.

Jag märker att min omgivning har lättare för mig nu när jag är mer förutsägbar i mitt beteende. Mina barn och mina x-fruar tycker också bättre om mig och jag har lättare att släppa in dom på livet.

Jag har massvis med folk som varit skyldiga mig pengar från gamla, sega knarkarlivet och jag har bestämt mig för att preskribera rubbet.. Långt över miljonen är det, men det skiter jag i. Dom lever uselt och skulle knappast betala i alla fall och jag varken ids eller vill jaga runt i träsket efter trasiga människor som sliter ont för att överleva. Det är också tråkigt och dåliga vibbar att träffa folk som direkt blir defensiva eftersom det finns gammal ouppklarad ekonomi i luften.
Jag har kontaktat dom flesta och avskrivit skulderna. Det känns skitbra!

Det var en period mellan behandlingarna och direkt efter den andra då jag var i ett konstigt tillstånd av klarsyn blandat med tokigt omdöme som fick mig att göra en del konstigheter. Nu känns det som om jag har landat och har fötterna mer på jorden. Varje dag är bättre och jag överlever vardagen.

Jag är i stort sett alltid på bra humör. Oftast glad och nästan aldrig nere eller deppig. Ingen ångest så lång ögat når och det är väl tur!

Jag har börja jobba ganska hårt med att presentera Ibogainet som en bra behandlingsmetod och jag har startat en stiftelse som ska samla in massa pengar för att dels verka för Ibogainets legalisering i landet och dels hjälpa andra behövande till behandling i utlandet eller i Sverige när det blir okey.
Jag jobbar helt ideéllt och märker att det är en otrolig styrka i att inte jobba för ekonomisk vinning. Jag har hjälp 13 personer till behandling i utlandet och om några timmar bär det av till Prag igen, med en tjej som ska bli behandlad med Ibogain.

Livet har blivit bättre!!

Jag höll på att ge upp helt, men det vände!
Jag är otroligt glad och tacksam för det som hänt och jag hoppas att jag kommer att kunna göra en viktig insats och låta andra få samma chans som jag fick.

Hårdare muskler men mjukare själ! / Micke

_________________
Många undersökningar pekar på Ibogainet som en bra opiatavgiftare.


Last edited by ibogain on Mon 05 Jun, 2006 16:08; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Masque
Administratör


Joined: 14 May 2006
Posts: 467
Topics: 67

PostPosted: Sun 04 Jun, 2006 15:56    Post subject: Reply with quote

Bra att du lade upp din historia här.

Tipsar även om att Ibogain skriver en liten uppdatering i denna tråden. http://forum.ibogain.se/viewtopic.php?t=83 , ren i 6 månader.


Last edited by Masque on Wed 07 Feb, 2007 19:11; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Niclas JanssonJoined: 07 Feb 2007
Posts: 10
Topics: 0

PostPosted: Wed 07 Feb, 2007 11:08    Post subject: Reply with quote

En otroligt gripande och rörande berättelse. Är så förbannat glad för din och missbrukarnas skull att Ibogainet fungerar så bra. Själv lyckades jag sluta med ett långvarigt amfetaminmissbruk när psykoserna och vanföreställningarna till slut haglade, och det kanske är lite samma sak? Att man liksom "skräms" till drogfrihet och att man under psykoserna ställs till svars mot sitt samvete?

Önskar dig all lycka i framtiden!

_________________
Allting ordnar sig!
www.niclasjansson.blogspot.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ibogain
Administratör


Joined: 05 May 2006
Posts: 248
Topics: 37
Location: Stockholm

PostPosted: Thu 29 Nov, 2007 12:27    Post subject: Reply with quote

Hej!

Jag ska så småningom skriva ett längre inlägg men jag tänkte bara berätta att jag nyss firade två (2) rena år!! Very Happy

Ingen abstinens, inget sug.. Livet har blivit så otroligt mycket bättre nu!
Kroppen fungerar, relationerna är enklare, barn och x-fruar trivs och tycker om mig nu när jag är ren och förutsägbar. Ekonomin hämtar sig och jag är glad så mycket oftare än innan.

Jag återkommer med mer!

/ Micke

_________________
Många undersökningar pekar på Ibogainet som en bra opiatavgiftare.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ASTRONAUTJoined: 20 Jun 2006
Posts: 238
Topics: 25
Location: Norrköping

PostPosted: Thu 29 Nov, 2007 13:15    Post subject: Reply with quote

Härligt att höra! Gratulerar! Lycka till i fortsättningen också!
_________________
Glöm inte att titta förbi den svenska Ibogain-bloggen! Läs (och kommentera gärna också)!
http://www.ibogain.nu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
ibogain
Administratör


Joined: 05 May 2006
Posts: 248
Topics: 37
Location: Stockholm

PostPosted: Sat 17 May, 2008 10:21    Post subject: Reply with quote

Hej igen!

Jag vill bara skriva ett par rader eftersom jag nu har 30 rena månader sen jag tog Ibogain. Laughing
Jag lever väl och jag mår bra.
Jag har klarat av ett fängelsestraff som jag hade i bagaget från mitt gamla liv och jag är tillbaks ute i samhället igen.
Jag har bra kontakt med mina nära och kära och dom börjar så sakta våga lita på mig och på att jag finns för dom.
Jag har ett vanligt arbete som jag trivs med och jag går dit och känner glädje varje dag.
JAg tränar bra och ofta och kroppen tycks ha hittat tillbaks till ett trivsamt välmående.. Jag är singel men jag har flera goda väninnor som jag uppskattar.
Livet funkar och det är till största delen tack vare att jag vågade ta steget och behandlas med Ibogain.

/ Micke

_________________
Många undersökningar pekar på Ibogainet som en bra opiatavgiftare.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ibogain
Administratör


Joined: 05 May 2006
Posts: 248
Topics: 37
Location: Stockholm

PostPosted: Fri 11 Sep, 2009 09:44    Post subject: Snart 4 rena år! Reply with quote

Hej alla!

Jag är så sällan på forumet nu förtiden.
Svarar iofs på en hel del mail på min adress michael@ibogain.se och skickar en hel del människor till behandling ute i världen.

Jag har snart 4 rena år och det känns toppen!

Jag lever i strort sett ett vanligt liv och trivs med det.

Allt är bättre än tidigare! / Micke

_________________
Många undersökningar pekar på Ibogainet som en bra opiatavgiftare.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ibogain
Administratör


Joined: 05 May 2006
Posts: 248
Topics: 37
Location: Stockholm

PostPosted: Tue 10 Jan, 2012 16:42    Post subject: Reply with quote

Hej hopp!

Jag vill bara skriva några korta rader.

Nu har jag drygt 6 rena år!! Very Happy

Mycket har hänt och livet är självklart så mycket bättre nu när jag bara oroar mig för vardagssaker.

Jag har fått ett barnbarn som min dotter låter mig leka med varje vecka.. Hade knappast varit möjligt om jag inte vore ren.

Jag jobbar, har flickvän och bra boende!

Snacka om skillnad!!

Mvh/Micke

_________________
Många undersökningar pekar på Ibogainet som en bra opiatavgiftare.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    IBOGAiN.SE Forum Index -> Aktuella behandlingar -> Berättelser All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group